Film

Skribent

MovieZine

23 november 2022 | 19:30

MovieZine förhandsvisar "Terrifier 2"! Vågar du se den?

Ta med en vän och se årets kanske mest omtalade skräckfilm före biopremiären. Känslig publik varnas!
MovieZine och Nonstop Entertainment har det stora nöjet att bjuda in till en förhandsvisning av den mest omtalade skräckfilmen på länge: "Terrifier 2". Inför biopremiär i december kan du och dina vänner uppleva mardrömmen först av alla... Varning för starka scener!
 
När? Onsdag 30 november kl. 17:00 (filmstart 17:30)
Var? Bio Capitol (salong 2), Sankt Eriksgatan 82, Stockholm
 
Obs! Under förhandsvisningen kommer vi att filma publikens reaktioner. När du anmäler dig till visningen skriver du på ett kontrakt där du går med på att bli filmad.
 
Alla måste osa för sig själva, vill man ta med en vän behöver vännen också osa:
 

Anmäl dig till visningen här

 
 

Om filmen

 
Någonting väcker den ökände mordiske Art the Clown till liv igen, och strax terroriseras och dödas invånarna i Miles Country på de mest häpnadsväckande och grymma sätt. Det hela utspelar sig, förstås, under Halloween, och målet för hans jakt är en tonårsflicka och hennes lillebror.
 
"Terrifier 2" är filmen som fått folk att svimma och kräkas på amerikanska biografer, och samtidigt är en av de största indieskräcksuccéerna på åratal som varje helg säljer fler och fler biljetter och sägs vara grymmare och brutalare än någonsin och bjuda på några av de mest häpnadsväckande kills du sett i en skräckfilm! Ordinarie biopremiär den 9 december.
 
OBS. VARNING. Filmen innehåller mycket starka våldsscener som kan vara uppskakande för vissa.
| 23 november 2022 19:30 |