Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 juli 2012 | 17:01

Förhandsvisning: On the Road

Tisdagen 17 juli har vi nöjet att bjuda in dig till en förhandsvisning av Walter Salles stjärnspäckade drama "On the Road".

Filmen är baserad på Jack Kerouacs legendariska bok "På drift" - älskad av miljontals människor världen över, som varit en ledstjärna för Beatgenerationen i jakten på den verkliga friheten - fylld av jazz, poesi, fri sex och droger.

Filmen visas i Stockholm 17 juli klockan 17:30. 

Biljetterna släpps här på moviezine.se/nyheter på måndag kl. 10:00 - först till kvarn gäller! När du anmält dig får du en bekräftelse i mailen som gäller som entré för två.  

Sal Paradise följer med sin vän och hjälte Dean Moriarty på en livsomvandlande resa genom USA. Fast besluten att undvika ett trist och förbestämt liv, törstande efter den ultimata friheten och de stora äventyren upptäcker de allt deras värld har att erbjuda. Och slutligen, sig själva.

Sam Riley, Kristen Stewart, Garrett Hedlund, Viggo Mortensen, Amy Adams och Steve Buscemi har huvudrollerna i "On the Road" som får ordinarie biopremiär 20 juli.

Innan filmen tävlar vi ut två par snygga Ray Ban Wayfarers, som du ser på bilden ovan, samt 5 exemplar av boken "På drift"!

| 11 juli 2012 17:01 |