Film

Skribent

MovieZine

18 mars 2019 | 11:00

Välkommen på förhandsvisning av "Helan & Halvan"

Det finns fortfarande biljetter kvar i Malmö och Göteborg! Dramakomedin "Helan & Halvan" visas onsdagen den 20 mars.
MovieZine och Noble Entertainment bjuder på bio! Ta med din egna Helan eller Halvan, och se vårens charmigaste dramakomedi först av alla.
 

Om filmen

 
”Helan & Halvan” är den hyllade berättelsen om komikerduon och bästa vännerna, Stan Laurel och Oliver Hardy, som i Sverige var kända som Helan och Halvan. Två av de roligaste männen i filmens historia som erövrade Hollywood med sina banbrytande karaktärer och komiska tajming under den tidiga guldåldern. Detta är den hittills okända berättelsen om deras liv, såväl bakom som framför kulisserna. John C. Reilly och Steve Coogan spelar huvudrollerna.
 

Biljettsläpp

 
Vi förhandsvisar filmen onsdagen 20 mars klockan 18:00 i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om biljettsläppet nedan.

Malmö:
Biljetterna släpps 14 mars på Filmstaden Storgatan. Visa upp denna sida eller nämn "MovieZine" i kassan för att få två biljetter.

Göteborg:
Biljetterna släpps 14 mars på Biopalatset. Visa upp denna sida eller nämn "MovieZine" i kassan för att få två biljetter.

Stockholm:
Anmäl dig till visningen i Stockholm genom att fylla i formuläret nedan. Du får ett bekräftelsemail, mailet gäller som biljett för två. (Obs! Biljetterna i Stockholm är slut.)
 
Fill out my online form.
 
 

"Helan & Halvan" får ordinarie biopremiär över hela landet den 22 mars.

 
| 18 mars 2019 11:00 |