Film

Skribent

MovieZine

24 april 2019 | 18:00

Välkommen på förhandsvisning av "El Angel"

Missa inte verklighetsbaserade "El Angel", Argentinas Oscarsbidrag som jämförs med Scorseses bästa gangsterfilmer.
Missa inte vår nästa förhandsvisning! Nu bjuder vi in MovieZines läsare till den argentinska succéthrillern "El Angel", i Stockholm den 2 maj. Den exklusiva visningen är arrangerad i samarbete med Edge Entertainment.
 

Om filmen

 
Buenos Aires, 1970-tal. Carlos är en 17-åring med attityd likt en filmstjärna, blonda lockar och ett babyface. Tidigt förstår han sitt livskall: att bli en tjuv. När han träffar Ramon på hans nya skola vill Carlito omedelbart imponera på honom. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr kantat av upptäckter, kärlek och brott.

Carlos Eduardo Robledo Puch är idag mannen som suttit längst i ett argentinskt fängelse, i mer än 45 år. Filmen ”El Angel” var Argentinas Oscarsbidrag 2019. Den är producerad av Pedro Almodóvar, och har liknats vid Scorseses bästa gangster-filmer.
 

Var och när?

 
"El Angel" förhandsvisas den 2 maj klockan 18:00 på biograf Grand (Sveavägen 45) salong 2 i Stockholm. Dörrarna öppnar 17:45, kom i god tid för de bästa platserna. Du kan boka upp till 3 biljetter på länken nedan.
 

Hämta dina biljetter här!

 
 

"El Angel" får ordinarie biopremiär den 10 maj.

| 24 april 2019 18:00 |