Skribent

MovieZine

27 november 2022 | 15:00

Förbättra din racingupplevelse! Spara mer än 1000 kr på gamingratt från Logitech

Bye, bye all konkurrens! Med Logitech G29 Driving Force tar du din körupplevelse till nästa nivå i dina bilsimulatorer. Nu till Black Week-pressat pris hos Kjell & Company.
Artikeln innehåller sponsrade länkar. MovieZine tipsar om produkter och erbjudanden hos våra samarbetspartners. 
 
Som talangfull simracingförare kräver du såklart en perfekt körupplevelse när du ska utklassa all konkurrens i de där viktiga loppen. Att köra med handkontroll kommer inte på tal för dig när du kör de tuffaste rutterna – du har nämligen förväntningar på verklighetstrogen racingglädje där du kan känna av terrängbyten och kraftfulla vibrationer. 
 
Om du håller med om ovanstående vill vi tipsa dig om att Kjell & Company har Black Week-reaLogitechs G29 Driving Force gamingratt. Just nu ett pangpris på 1985 kr (nedsatt hela 1005 kr)! Den är kompatibel med Playstation 5, 4 och 3 samt till PC. 
 
 
Dess ratt och pedaler är utrustade med många vassa funktioner som skapar en härligt verklighetstrogen körkänsla. Dess dubbla Force feedback-motor-teknik gör så du känner spelets terrängbyten och varje däckglidning. Du kommer att känna varje över- och understyrning och när tyngdpunkten förflyttas. En rejäl måstekänsla för dig som simracingfantast! 
 
Utrustningen är också komfortabel med handsytt läder som klär ratten och pedaler som består av rostfritt stål. Imponerande! 
 

Kolla in Kjell & Companys hela Black Week-kampanj här och fynda bland massvis av elektronikprodukter
| 27 november 2022 15:00 |