Film

Skribent

Thomas Linnaeus

12 oktober 2023 | 16:00

Puh, vilken mardröm! Skolklassen ville se film - läraren satte på blodig skräckis

Föräldrarna är i chock: en lärare i Miami råkade visa “Winnie-the-Pooh: Blood and Honey” för tioåringar som antagligen är helt otröstliga nu.
Nu är det blodigt allvar! En lärare i Florida har råkat visa “Winnie the Pooh: Blood and Honey” för sina elever i fjärde klass, rapporterar CBS News Miami. Filmen är en modern tolkning av Nalle Puh, där nallebjörnen bytt ut honungens sötma till blod med hög järnhalt.
 
Föräldern Michelle Diaz, som har två barn på skolan är dödligt besviken på skolledningen:
 
- Jag känner mig helt övergiven av skolan. Läraren stoppade inte filmen, även fast det fanns barn som sa: “Stoppa filmen, vi vill inte se det här". Det är inte upp till barnen att avgöra vad de vill. Det är upp till professorn att bestämma vad de ska se.
 
 
Till lärarens försvar, så var det barnen som valde att klassen skulle titta på filmen. “Winnie the Pooh: Blood and Honey” släpptes i början på året, och blev uppmärksammad för att helt ha ändrat på den klassiska berättelsen om Christoffer Robin och hans gosedjur.
 
Efter premiären blev “Winnie the Pooh: Blood and Honey” brutalt sågad. Vår recensent Oskar Möller skriver att “hur mycket man än dränker Puhs mask i blod och honung kommer man inte kunna väcka den här Sjumilaskogen till liv”. Betyget landade på kallsvettiga 1 av 5.
 
 
Hade du uppskattat att se“Winnie-the-Pooh: Blood and Honey” när du gick i fjärde klass?
| 12 oktober 2023 16:00 |