Serie

Skribent

Melody Sasha Ohlsson

29 juli 2023 | 22:00

Finalen i Marvels "Secret Invasion" sågas - men regissören är inte oroad

Marvels nyaste serie "Secret Invasion" har satt sina spår i MCU - nämligen genom att lyckas få sämst betyg på ett avsnitt. Vad har seriens regissör att säga om all kritik?
"Secret Invasion är inte bara Marvels senaste serie utan är även den serie vars avsnitt fått det lägsta betyget i Marvels historia. Det handlar närmre bestämt om det sjätte och avslutande avsnittet av "Secret Invasion" vars samlade recensioner och betyg landat på det extremt låga numret 13% på Rotten Tomatoes.
 
För att jämföra så hade finalavsnitten av "She-Hulk" och "Moon Knight" 73% respektive 85% efter beräkningar. Detta är alltså en all time low för Marvel - men det är inget regissören Ali Selim säger berör honom:
 
- Jag mår inte dåligt av blandade recensioner. Projekt resonerar med olika personer vid olika tidpunkter av olika anledningar och Marvel har en väldigt hängivna - till och med fanatiska - fans som har förväntningar. När deras förväntningar inte uppfylls rör de sig i den andra riktningen; de ger projektet en tumme ned, säger han till Variety.
 
Han fortsätter med att förklara att det är knepigt att både uppfylla fansens förväntningar och samtidigt berätta historien:
 
- Jag skulle gärna se att alla älskade serien men jag har inte heller de förväntningarna på mig själv, så för mig känns det jättebra med reaktionerna som inkommit.
 
 
Angående om han nu är sugen på att fortsätta med ett nästa MCU-projekt svarar Ali Selim att han efter 28 månaders arbete med "Secret Invasion" just nu bara tänker på mer simpla saker: som vad det blir till lunch eller om han ska ta sig en cykeltur.
 
Med andra ord verkar Ali Selim inte redo att hoppa upp på sadeln gällande nästa projekt riktigt än, men någon sadel kommer han sätta sig på i alla fall och kritiken mot "Secret Invasion" gör honom inte mindre benägen att njuta av åkturen!
| 29 juli 2023 22:00 |