Spel

Skribent

Robin Cocks

2 januari 2020 | 08:53

"Final Fantasy VII"-demo på väg till Playstation - se det vackra introt

Den 3 mars smäller det! Då släpps nämligen den efterlängtade remaken av rollspelet "Final Fantasy VII" till Playstation 4. Det verkar som att ett demo av spelet är på väg att släppas inom kort och vi kan redan nu se det fantastiskt vackra introt till spelet.
Snart är det dags! Den 3 mars får vi äntligen spela den sinnessjukt efterlängtade remaken av rollspelet "Final Fantasy VII".
 
Nu verkar det som att ett demo av spelet är på väg att dyka upp på Playstation Store. Vi har ännu inte hört något officiellt uttalande från utvecklarna bakom spelet, men introt till demot har läckt ut på nätet, så någonting verkar vara på gång. Du kan se det vackra introt här nedanför.
 
Få spel är så älskade som rollspelet "Final Fantasy VII". Originalet släpptes till Playstation under 1997 och blev snabbt utsett av många till ett av de bästa spelen genom alla tider. Det var det första "Final Fantasy"-spelet i 3D och gick ifrån det klassiska fantasy-temat till ett mer modernt tema. Drakar byttes ut mot helikoptrar och pilbågar mot pistoler.
 
 
"Final Fantasy VII Remake" släpps den 3 mars till Playstation 4. 
 
Är du taggad inför "Final Fantasy VII Remake"? Vilken är din favoritkaraktär från spelet?
| 2 januari 2020 08:53 |