Skribent

EvaEpic

30 januari 2012 | 15:27

Filip och Fredrik leder Oscarsgalan för andra året

Efter förra årets kritik står det nu klart att duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ska få leda Oscarsgalan ännu en gång.

Förra året fick duon oändligt mycket kritik för sina kommentarer under galan. De svenska tittarna menade på att de förstörde högtidsstunden med sina respektlösa uttalanden.  Under galan visades namnen på de filmarbetare som gått bort varpå Filip kommenterade; ”Inget kanonår för memorian”…

- Kommenterar man galan utan att prata om hur värdelösa vissa aspekter är, då gör man inte sitt jobb, säger Fredrik Wikingsson till Aftonbladet.

Han undrar även varför han ska behandla Hollywood med respekt, då de ”gör en jävla skitgala och de som arbetar med film förtjänar väl för fan ingen respekt.” Med de pengar filmarbetarna i Hollywood tjänar, tycker Fredrik att man borde man visa respekt för gruvarbetare eller några andra som faktiskt arbetar hårt.

Fredrik hatar inte alla delar av Hollywood, men det han inte står ut med är ”slentrianrespekten”. Och för er tittare som tror att de kommer dra ner på elakheterna efter förra årets kritik får nog tänka om.

- Vi kör på precis som vi vill, säger han till Aftonbladet.

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson leder Oscarsgalan live på Kanal 9 den 26 februari.

| 30 januari 2012 15:27 |