Film

Skribent

Josefine Krischausky

3 december 2022 | 11:55

Feelgood-vibbar i nya trailern till "A Man Called Otto"

Den amerikanska tolkningen av "En man som heter Ove", med en både grinig och charmig Tom Hanks i titelrollen, kommer till svenska biografer den 13 januari.
I vinter är det premiärdags för "A Man Called Otto", den amerikanska nyinspelningen av den svenska dramakomedin "En man som heter Ove". Baserat på Fredrik Backmans roman med samma namn, ska regissören Marc Forster nu få presentera sin tolkning av den gripande och hjärtevärmande berättelsen.
 
Tom Hanks gör som bekant huvudrollen som Otto Anderson, som stör sig på i princip allt i sin omgivning, och har svårt att hitta mening i tillvaron efter sin frus bortgång. Men när en ny familj flyttar in i grannskapet formar Otto snart en oväntad vänskap med Marisol (Mariana Treviño), som utmanar Ottos pessimistiska syn på världen och livet. 
 
Sony Pictures har precis släppt en ny trailer till filmen, där vi får se fler sidor av den grinige mannen. Stort fokus ligger på just relationen mellan Otto och Marisol, men vi får även se delar av Ottos bakgrundshistoria, med en tillbakablick till när han först träffade sin livs kärlek. 
 
 
"A Man Called Otto" får galapremiär i Stockholm – med bland andra Hanks och Forster på plats – den 13 december. Filmen går upp på biografer över hela landet en månad senare, den 13 januari.
| 3 december 2022 11:55 |