Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

26 september 2018 | 08:30

Favoritkaraktären kan återvända till "The Walking Dead" trots allt

Den kommande säsongen av "The Walking Dead" har redan bekräftats vara den sista för två av de mest omtyckta karaktärerna - men stämmer det verkligen?
För sakens skull spoilervarnar jag nu dig som ännu inte vet om vilka två "The Walking Dead"-karaktärer som bekräftat att den nionde säsongen blir deras sista.
 
Både Andrew Lincoln (som spelat Rick ända sedan pilotavsnittet) och Lauren Cohan (Maggie) har av olika anledningar valt att göra den nionde säsongen till sin sista. Lincoln har sin familj i Storbritannien, och vill inte behöva spendera upp till ett halvår ifrån dem varje år längre. Cohan har landat en av huvudrollerna i en ny tv-serie ("Whiskey Cavalier"), vilket gjort att hennes schema inte gått att kombinera med båda serierna.
 
De båda skådespelarna väntas enbart dyka upp i en handfull avsnitt under den första halvan av den nionde säsongen, som drar igång nu i oktober. Men i en intervju med CB har Angela Kang ("The Walking Deads" nya showrunner) avslöjat att hon har planer för Maggie även i den tionde säsongen.
 
 
Skulle "Whiskey Cavalier" exempelvis läggas ned efter sin första säsong, vilket inte är helt otänkbart när det kommer till ABC-producerade tv-serier, kan vi mycket väl få tillbaka Maggie helt och hållet efter den nionde säsongen. Skulle hennes nya serie bli en hit, kan vi möjligtvis ändå få återse henne i form av ett gästinhopp.
 
Andrew Lincoln kommer även han att återvända under den tionde säsongen, men inte med sin älskade karaktär Rick Grimes - utan han kommer att få chansen att tackla ett av den tionde säsongens avsnitt (bakom kameran) som regissör.
 
Kommer du att fortsätta titta på "The Walking Dead" efter att Maggie (troligtvis) och Rick har lämnat serien? Kommentera gärna nedan!
| 26 september 2018 08:30 |