Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 februari 2020 | 16:45

"Fast & Furious 10" kan delas upp i två filmer

Vin Diesel och gänget är långt ifrån klara med sin högoktaniga franchise.
I helgen släpptes den helgalna trailern till "Fast & Furious 9" (eller "F9" som den också kallas). Efter den återstår bara en sista film innan "The Fast Saga" når mållinjen... fast de har så kul så de kanske gör en till.

Jepp, Vin Diesel antyder nu att "Fast & Furious 10" kan göra som Twilight, Harry Potter och "The Hunger Games" och splitta finalen i två. Han nämnde det i förbifarten i en intervju med Total Film om filmseriens framtid:

- Jag började planera för "Fast 10" långt innan vi började spela in "Fast 9". Den här världen är så bred och rik på begåvning och berättelser. Det är oundvikligt med spinoff-filmer, det förtjänar Universal efter allt de har gett till den här lilla sagan. Och för fansen, om "Fast 10" del ett och två blir ett avslut, så vore det trevligt för den här världen att fortsätta för nya generationer.

Två spinoffer har redan släppts: actionpackade "Hobbs & Shaw" blev en hyfsad biosuccé förra sommaren, och animerade serien "Spy Racers" rullar på Netflix. Om fansens kärlek och intresse håller i sig kommer det mycket mer.
 
 
Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Charlize Theron och John Cena medverkar i "Fast & Furious 9", som får biopremiär den 22 maj. "Fast & Furious 10" är än så länge planerad till våren 2021.
| 5 februari 2020 16:45 |