Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 augusti 2019 | 19:15

Fares Fares landar huvudrollen i nya Viaplay-originalet "Partisan"

Inspelningarna av thrillerserien har redan påbörjats och pågår till slutet av sommaren, med en planerad premiär under 2020.
Den nya serien utspelar sig i det idylliska jordbrukssamhället Jordnära, ett gated community med en tillsynes perfekt yta där vi får följa Fares i rollen som Johnny. "Partisan" kommer att regisseras av Amir Chamdin ("Hassel") med en planerad premiär under 2020.
 
- Jag har länge velat göra något på svenska eftersom det var ett tag sen, och Amir och jag har försökt jobba ihop i evigheter men inte riktigt hittat något lämpligt. Sen kommer Amir med "Partisan", och efter ett par möten så var det ingen tvekan, detta måste jag bara göra, berättar Fares Fares i pressmeddelande från Viaplay.
 
Fares dök tidigare i år även upp i den tokhyllade miniserien "Chernobyl" från HBO, hos vilka han ifjol hade en större roll i den andra säsongen av sci-fi-serien "Westworld". Men nu bär det alltså av tillbaka till Sverige och Viaplay som fortsätter att satsa på att utveckla nya originalserier.
 

Läs också: De 10 bästa originalserierna på Viaplay 2019

 
Kommer du att ge "Partisan" en chans nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 8 augusti 2019 19:15 |