Spel

Skribent

Anders Eklöf

29 oktober 2020 | 22:14

"Far Cry 6" skjuts upp på obestämd framtid

Ubisoft meddelar att spelet kommer någon gång mellan våren 2021 och 2022.
Tidigare i somras fick vi se den första trailern för spelet "Far Cry 6", där skådespelaren Giancarlo Esposito ("Breaking Bad", "Better Call Saul" och "The Mandalorian") spelar skurken. 
 
Då fick vi veta att spelet skulle släppas den 18 februari, men nu har Ubisoft gått ut med att det skjuts upp till ett i dagsläget obestämt datum. 
 
 
Ubisoft skriver att de vill meddela oss att "vi har fått mer tid att göra detta till det spel ni strävar efter att få spela, medan vi fokuserar på vårt teams välbefinnande i detta globala sammanhang utan motstycke. 
 
 
De fortsätter och skriver att "våra team runt om i världen arbetar i studiorna och från sina hem för att hälla sin passion och kreativitet i det för att göra ett oförglömligt spel, som vi hoppas att du kommer att älska". 
 
Även CD Project Red gick nyligen ut på sina sociala medier om att det efterlängtade "Cyberpunk 2077" blir försenat, med liknande fjäskande ord om vilket "fantastiskt spel" de har på gång.
 
Förhandsboka spelet på Webhallen här
 
Det är inte bara spelbranschen som drabbas av den rådande situationen i världen, då även mängder av stora biofilmer flyttats fram som "Wonder Woman 1984", "The Batman", "Dune" och "Black Widow". Där kommer det dock knappt några ord från filmskaparna även om filmen flyttas fram ett år...
 
Sajten Gamesradar skriver att Ubisoft satsar på att släppa "Far Cry 6" någon gång under nästa budgetår, som sträcker sig mellan april 2021 och mars 2022.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
 
Spelet är på gång till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X och PC. 
 
Vad tycker du om förseningen? 
| 29 oktober 2020 22:14 |