Film

Skribent

Daniel Feldt

9 juni 2010 | 13:40

Fantastiska trailers till värdelösa filmer

Vi har alla suttit i biosalongen, surfat på Apple Trailers eller kanske via MovieZine sett en trailer som fått peppen att koka i blodet. Vi har alla någon gång blivit ruskigt besvikna när vi sett slutresultatet.

Så låt oss nu ta en titt på dessa fantastiska trailers till filmer som till slut visat sig vara en besvikelse. Låt oss ge ut en utmärkelse kallad "The Roland Emmerich Award For Misleading Trailers" till trailerklippare där ute som lyckas med det omöjliga. De är genier med vad de lyckas åstadkomma. Många skulle dock kalla dem ondskefulla genier.

Självklart är rubriken till denna artikel något av en "kvällstidningsrubrik" och du får ta den med en nypa salt. Det är ju också väldigt subjektivt vad man tycker om filmer.

Här är några bra trailers för dåliga filmer, i mitt tycke. Eller helt enkelt trailers som ger en helt annan bild av filmen.

Fyll på med dina förslag bland kommentarerna!

2012

Mästarnas mästare. Du kan infoga nästan varenda trailer som kommit från Roland Emmerich ovan. Varje gång tänker du: Men detta kan bli lite kul. Men icke! Killen borde hålla sig till trailers.

Superman Returns

Trailern har en episk känsla över sig och Marlon Brandos röst är stämningsgivande. Bilden på "Kents" brevlåda ger mig gåshud. Nu visade det sig att filmen var väldigt trist.

Hulk

Denna Super Bowl-trailer till Ang Lees "Hulk" är fartfylld och HELT missvisande. Det visade sig nämligen att filmen innehöll muterade hulken-pudlar.

The Matrix Reloaded

Uppföljaren till en av de viktigaste filmerna någonsin fick sig en helt fantastisk trailer. Filmen visade sig vara helt fantastiskt dålig.

Via: Io9

| 9 juni 2010 13:40 |