Film

Skribent

Alexander Svensson

11 april 2024 | 22:15

Fansens drömmar blir verklighet - Transformers möter G.I. Joe i ny storfilm

Mången nörd får barndomsdrömmarna uppfyllda av Paramount.
Det många fans har misstänkt är äntligen bekräftat - nästa “Transformers”-film blir en crossover där de stora robotkrigarna får möta soldaterna från “G.I. Joe”-franchisen. Nyheten har varit något som fans väntat på ända sedan förra årets “Transformers: Rise of the Beasts” tog upp G.I. Joe-organisationen i en av slutscenerna.
 
Transformers är, för alla som bor under en sten, en grupp robotar som förvandlar sig till fordon när de inte är upptagna med att göra metallskrot av varandra. G.I. Joe å sin sida är en grupp sci-fi-soldater som beskyddar världen. Båda två är franchises som fick sin början som leksaker hos Hasbro, och de har tidigare mötts i en serietidningscrossover från Marvel Comics, vilket den kommande filmen är baserad på.
 
Det har gjorts ett gäng "G.I. Joe"-filmer tidigare... dock med begränsad framgång...
 
Vem som får äran att regissera det stora mötet mellan robotar och supersoldater är än så länge oklart, liksom vilka skådespelare som medverkar. Men om berättelsen bygger på händelserna i “Transformers: Rise of the Beasts” så är det väl kanske ingen högoddsare att åtminstone några av skådisarna från den filmen återvänder.
 
Filmen saknar än så länge både titel och premiärdatum.
 
Går dina barndomsdrömmar i uppfyllelse när Transformers och G.I. Joe nu äntligen möts på vita duken?
| 11 april 2024 22:15 |