Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 oktober 2017 | 10:15

Familjen Addams kommer tillbaka - som animerad film

"Sausage Party"-regissören tar sig an "The Addams Family".
Giftig humor och morbida familjevärderingar. Den skruvade skräckfamiljen Addams kommer tillbaka på bio. Den här gången som datoranimerad film, skriver THR.

Regissören Conrad Vernon har regisserat familjefilmer som "Shrek 2" och "Madagaskar 3", samt den allt annat än familjevänliga skrattfesten "Sausage Party" från förra året.

För manus står Pamela Pettler, som tidigare skrivit "Corpse Bride" och "Monster House". Det är inte klart vilken ton och åldersgräns som den här filmen siktar på, men gissningsvis vill man locka familjer med något äldre barn.

"Addams Family" föddes som en populär seriestripp, och blev tv-serie under 60-talet. På 70-talet gjordes en animerad serie, men de flesta känner nog till 90-talsfilmerna bäst. Där såg vi Raul Julia och Anjelica Huston som föräldrarna Gomez och Morticia. Christina Ricci spelade dottern Wednesday och Christopher Lloyd gömde sig bakom Uncle Fester.
 
För några år sedan ryktades det om att Tim Burton ville återuppliva familjen, med en stopmotion-animerad film.
 
Hade du hellre sett en mörk, modern live action-version av "Familjen Addams"? Någon har satt ihop en ruggigt snygg fejktrailer till en Netflix-serie vi tyvärr aldrig får se.
| 13 oktober 2017 10:15 |