Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 april 2017 | 14:05

Se hur en mörkare serie om "Familjen Addams" hade kunnat se ut i denna fejktrailer

Fejktrailern är så välgjord att den har lurat många att tro att Netflix är på väg att göra en modern tv-serie om monsterfamiljen.
Det var ett tag sedan vi såg något från "Familjen Addams" och kanske vore det dags för en modern tappning. Det verkar i alla fall youtubern Alexia Bertha tycka, som har klippt ihop en fejkad trailer som förslag på hur en Netflix-serie skulle kunna se ut. Den har lyckats lura många att tro att detta är ett faktiskt projekt som blir av, men några sådana planer finns inte.
 
 
Trailern är ihopsatt av klipp från bland annat "Familjen Addams"-filmen från 1991 och den modernare serien "Penny Dreadful" och föreslår en lite mörkare tolkning av berättelsen. Visst kan man lätt föreställa sig Eva Green och Oscar Isaac i huvudrollerna om Netflix gjorde sin egen serie, men blodspåren i snön kan vara att ta i. Charmen med "Familjen Addams" är just att de är helt ofarliga och snälla monster som inte gör någon illa och att de obekymrat lever på som de udda individer de är.
 
Både "Familjen Addams" från 1991 och dess uppföljare "Den heliga familjen Addams" regisserades av Barry Sonnenfield, som nyligen gett oss första säsongen av "Syskonen Baudelaires olycksaliga liv", som har förnyats fram till säsong 3.
 
Tala om i kommentarerna: hade du velat se en mörk Netflix-serie om "Familjen Addams"?
| 11 april 2017 14:05 |