Spel

Skribent

Robin Cocks

11 oktober 2019 | 17:50

Ta reda på din hjärnålder i pusselspelet "Brain Training" till Switch

Om du gillar kluriga pussel och att träna hjärnan så är kommande "Brain Training" till Nintendo Switch något för dig. Genom att utföra dagliga hjärnövningar kan du träna din hjärna och dessutom räkna ut vilken "hjärnålder" du har.
Du som gillar att utmana din hjärna med kluriga pussel och matematiska problem har något alldeles speciellt att se fram emot i spelväg. Nyligen utannonserades nämligen "Dr Kawashima's Brain Training" till Nintendo Switch. 
 
Spelet innehåller en rad olika pussel och utmaningar som gradvis blir svårare allt eftersom du blir bättre. Du spelar genom att hålla Switchen upprätt och för att kunna skriva in siffror lättare så ingår en pekpenna när du köper den fysiska utgåvan av spelet. 
 
Tanken med "Brain Training" är att du ska utföra dagliga övningar för att på så sätt träna upp din hjärna. Med hjälp av dessa övningar kan du dessutom få reda på vilken "hjärnålder" du har, där ett lågt värde är bättre och ett högt värde är sämre. Du kan se den färska trailern här nedanför.
 
 
 "Dr Kawashima's Brain Training" släpps till Nintendo Switch den 3 januari 2020.
 
Gillar du att träna hjärnan? Kommer du lira "Brain Training"?
| 11 oktober 2019 17:50 |