Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 maj 2023 | 08:30

Ezra Miller kommer inte bli utbytt i "The Flash 2"

Regissören har inga planer på att ersätta sin problematiska skådespelare.
Ingen har väl undgått skandalerna kring skådisen Ezra Miller, som lyckats få sig inblandad i diverse bråk de senaste åren. Anklagelser om både misshandel och grooming har skapat rubriker under väntan på DC:s storfilm "The Flash".
 
I augusti 2022 gick Miller ut och bad om ursäkt och lovade att ta hand om sin psykiska ohälsa.
 
Många trodde kanske att det här var slutet för Miller som superhjälten The Flash i DC:s filmuniversum. Men Warner Bros har lyckats vända snacket till hur "fantastisk" den nya filmen är - och det låter som att skådespelaren får stanna för eventuella uppföljare.
 
Regissören Andy Muschietti säger till Variety att det inte finns några planer på att byta ut stjärnan. Miller är tveklöst kvar ombord, om det blir fler filmer:
 
- Om en uppföljare blir av? Javisst. Jag tror inte att någon annan kan spela den här karaktären lika bra. Det finns andra fantastiska tolkningar av karaktären, men den här specifika visionen, dessa två Barrys - den är något extra, säger regissören.
 
 
"The Flash" är filmen som fortsätter där "Justice League" slutade och låter oss lära känna The Flash närmare. Killen bakom masken, Barry Allen, sörjer sin döda mor när han kommer på en lösning som kan rädda henne. I en resa mot alternativa universum och tidslinjer möter han en yngre version av sig själv, samt en annan version av Batman, spelad av Michael Keaton. 
 
Filmen får svensk biopremiär 14 juni.
| 31 maj 2023 08:30 |