Spel

Skribent

Lina Svensson

11 juni 2021 | 10:07

"Evil Dead: The Game" visar upp en sprillans ny gameplay-trailer

Vill du spela på ondskans eller hjältarnas sida? Valet är ditt.
Det var under torsdagens event "Summer Game Fest" som vi för första gången fick se gameplay från de kommande co-op-spelet baserat på Sam Raimis kultskräckis "Evil Dead".
 
Fruktansvärda monster har tagit sig in i människornas värld och det har blivit Evil Dead-gängets uppgift att röja undan dem. Totalt kommer fyra stycken spelare få bege sig ut och bekämpa ondskan som fläckat världen. Sökandet kommer att föra karaktärerna till diverse städer, övergivna stugor och mörka skogar. Om du inte tycker att detta låter tillräckligt spännande, kan du istället välja att ställa dig på ondskans sida.
 
En spelare kommer nämligen få axla rollen som ondskefull demon som har i uppgift att slakta allt och alla. Demonen är stark nog för att kunna besitta människor, manipulera miljöer runtomkring sig och den kan också flyga. Vad resterande spelare har i uppgift kanske inte är så svårt att räkna ut? Att sänka demonen och skicka tillbaka den till samma plats som den kom ifrån. 
 
Spelarna (på den goda sidan) kommer inte bara behöva oroa sig för att ett monster eventuellt ska slakta dem, de behöver också se till att hålla sin rädsla i schack. Om de blir för rädda kan de faktiskt innebära döden för dem. I takt med att spelarna rör sig framåt kommer de att hitta viktiga föremål som kan vara helt avgörande för att de ska lyckas döda demonen som jagar dem.
 
"Evil Dead: The Game" släpps senare i år till PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One och Xbox Series X
 
 
 Ser du fram emot att få spela "Evil Dead: The Game" ?
| 11 juni 2021 10:07 |