VIDEO

Skribent

MovieZine

4 juli 2023 | 17:30

Agent Ethan Hunt - ständigt på språng sedan 1996

En ny video gör reklam för kommande "Mission: Impossible" genom att hylla en av Tom Cruises främsta talanger: att springa mycket och springa fort.
Vanligtvis hamnar fokus på Tom Cruises många vågade stunts när "Mission: Impossible"-filmerna kommer på tal. Men vi får inte glömma hans andra stora begåvning. Karln gillar att springa, med inlevelse och intensitet, och har gjort det genom samtliga filmer i denna actionserie.
 
Det är just alla spring-scener som Paramount uppmärksammar i sin senaste promo, tänkt att göra oss mer taggade på kommande "Dead Reckoning - Part One". Under tio minuter får vi återuppleva samtliga de scener där agent Ethan Hunt varit på språng, blivit jagad eller rusat i en kamp mot klockan. Det började redan för 27 år sedan, när Brian de Palma fick sätta sin prägel på spionthrillern.
 
Filmstjärnan, nyss fyllda 61 år, verkar vara i god form för självklart blir det en hel del spring även i sommarens film:
 
 
Som mest spring (mer än tre minuter!) blev det i Brad Birds "Mission: Impossible - Ghost Protocol" (2011), där han till och med fick springa upp och ned för Burj Khalifa, världens högsta byggnad belägen i Dubai. Fler halsbrytande stuntscener som självklart spelades in på riktigt.
 
Kommer du att springa till biografen den 12 juli när "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" har premiär?
| 4 juli 2023 17:30 |