ERBJUDANDE

Skribent

Annons

6 juli 2021 | 14:15

Erbjudande: Prova Bookbeat gratis i sommar!

BookBeat är en ljudbokstjänst med över hundratusen ljud- och e-böcker. Testa gratis i 30 dagar!
MovieZine tipsar om prisvärda rabatter och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.

För många av oss går film och böcker hand i hand. Kanske vill du fördjupa dig i förlagan till den senaste tv-serien, eller läsa den klassiska romanen som snart blir film?

E-böcker har blivit en växande trend senaste åren och nu har vi ett finfint erbjudande till alla boksugna MovieZine-läsare! Prova Bookbeat helt gratis i en månad.

BookBeat är en digital prenumerationstjänst för ljud- och e-böcker. Du kan välja mellan tre olika paket och hitta det som passar bäst för dig:
 
● För 99 kr per månad kan du med Basic-paket lyssna upp till 20 timmar i månaden.
 
● Standard kostar 149 kr per månad och då får du ända upp till 100 timmars lyssning.

● Med Premium för 199 kr per månad får du tillgång till obegränsad lyssning och läsning.
 
 
 
BookBeat har över hundratusen titlar att välja bland. Romaner, spänning, biografier, fakta, personlig utveckling, barnböcker, klassiker och mycket mer. Här finns garanterat något för alla! Du väljer själv om du vill lyssna strömmat eller ladda hem böckerna till offlineläge.
 
Att lyssna offline är perfekt när du är på resande fot och inte har tillgång till mobildata eller wifi. BookBeat har även stöd för både Apple Carplay och Apple Watch.
 
▸ Ladda ner BookBeat-appen till din mobil eller surfplatta och börja lyssna. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
 
Erbjudandet gäller till och med sista augusti.
| 6 juli 2021 14:15 |