Spel

Skribent

Viktor Eriksson

4 april 2024 | 06:00

Epic Games ger bort ambitiöst science fiction-rollspel helt gratis

“The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition” är tillgängligt att hämta hem kostnadsfritt fram tills den 11 april.
Epic Games har valt att ringa in våren i stor skala den här veckan genom att ge bort science fiction-rollspelet “The Outer Worlds” helt kostnadsfritt via sin spelplattform. Allt som behövs är att du har ett konto på spelplattformen, vilket är gratis. Spelet ges dessutom bort i sin extra-allt-utgåva “Spacer’s Choice” som också inkluderar alla nedladdningsbara tillägg.
 
“The Outer Worlds” släpptes ursprungligen under 2019 och handlar om en alternativ verklighet med ett klasscentrerat samhälle som domineras av megaföretag som börjat kolonisera och terraformera utomjordiska planeter, med blandat resultat.
 
Spelet är utvecklat av Microsoft-ägda Obsidian Entertainment som är kända för hyllade rollspel som “Fallout: New Vegas”, “Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords” och “Pillars of Eternity”. Studion håller just nu på att utveckla “The Outer Worlds 2”.
 
Och ifall sci-fi-rollspel inte är din grej så kan du alltid trösta dig med att Epic Games den här veckan också ger bort “Thief” från 2014 som är den fjärde och senaste delen i den ofta hyllade, mellan sällan spelade, smygarserien. Du kan knyta båda spelen till ditt Epic-konto fram tills den 11 april.
 
 
 
| 4 april 2024 06:00 |