Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

31 juli 2023 | 10:00

"Encantos" stjärna vill medverka i uppföljare: "Det finns tonvis mer att berätta för fans"

Encanto har fått ett  starkt andra liv på Disney+ och många fans är sugna på att se en uppföljare på magiska familjen Madrigals äventyr.
Trots att “Encanto” inte direkt tillhör Disneys största kommersiella hits lyckades filmen sjunga hem 256 miljoner dollar världen över och har med tiden förvandlats till en av Disneys mest omtyckta filmer (93% audience score på Rotten Tomatoes).
 
Den färgsprakande familjefilmen har nått ut till en stor publik via Disney+ och dess soundtrack lyckades hålla första platsen på Billboard 200 hela sju veckor på raken. Stephanie Beatriz som spelar filmens huvudroll är optimistisk till en fortsättning då hon ser att intresset hos fansenm inte verkar svalna.
 
I en intervju med The Wrap berättar Beatriz att hon gärna samarbetar med teamet bakom “Encanto” trots att två av filmens tre regissörer just nu är upptagna med andra projekt (bland annat uppföljaren till “Zootopia”). Hon berättar att många fans går fram till henne när hon gör framträdanden i Disneyparker och frågar om en uppföljare.
 
 – Jag tycker att det finns massvis att berätta och det finns och det är så många människor som skulle vilja se det  men än så länge har jag inte hört ett dyft, säger hon
 
Filmen lämnar många dörrar öppna och det finns mycket magiskt att upptäcka i familjen Madrigals värld, och ska man tro en av filmens regissörer, Jared Bush, finns det även chans att utöka serien med en spin-off - han har tidigare nämnt att han tycker att filmen lämpar sig för en spinoff i serieformat.
 
Förutom  Stephanie Beatriz medverar även John Leguizamo som den ikoniske Bruno, Jess Darrow som starka Luisa och Diane Guerrero som vackra Isabela.
 
Hos oss fick filmen en stark trea - med mycket beröm för filmens fina soundtrack
| 31 juli 2023 10:00 |