RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

2 maj 2021 | 16:10

En tredje ”Trolls”-film är på gång

DreamWorks sägs jobba på en uppföljare till ”Trolls 2: Världsturnén”.
Snart blir det dags för mer spralliga toner och färgglada penntroll, DreamWorks ryktas jobba på en tredje ”Trolls”-film med Anna Kendrick och Justin Timberlake. Enligt källor är det bara en tidsfråga innan det görs officiellt.

Första ”Trolls” släpptes år 2016 och introducerade publiken för en värld där ständigt optimistiska troll predikade om lycka och vikten av att kramas mycket. Uppföljaren ”Trolls 2: Världsturnén” släpptes under pandemin förra året, och kunde därför inte få någon bred biopremiär. Den blev istället mycket framgångsrik på video-on-demand.

Tillräckligt framgångsrik för att ge grönt ljus åt en trea. Vad ”Trolls 3” ska handla om vet vi inte ännu, men regissören Walt Dohrn gav mig lite hintar i vår intervju förra våren:

– Om ”Trolls 3” skulle bli av, så vill jag återigen expandera den här världen ännu mer. Det finns fortfarande så mycket mer musik att göra och nya genrer att utforska. Jag tycker att vi bara har skrapat på ytan. Fler karaktärer, mer musik, nya världar är på gång!
 
 
Glada nyheter, eller? Vad tycker ni om "Trolls"-filmerna?
| 2 maj 2021 16:10 |