Serie

Skribent

Adrian Mirgolozar

15 maj 2019 | 12:00

En tredje "Star Wars"-serie på gång hos Disney+

Den första serien "The Mandalorian" har amerikansk premiär 12 november på Disneys streamingtjänst.
Det är mycket kring "Star Wars" nu, vare sig vi pratar om deras filmserier eller tv. Igår släpptes nyheten att den första filmen efter "Star Wars: The Rise of Skywalker" kommer vara en av rullarna från "Game of Thrones"-skaparna D.B. Weiss och David Benioffs planerade trilogi.
 
Idag kom nyheten att Disney även planerar en tredje serie i "Star Wars"-världen för deras Disney+, som möjligtvis kan släppas mellan Episod 9 och den nya trilogin. Detta meddelade studions VD Bob Iger tidigare i veckan: 
 
- Under tiden producerar vi två "Star Wars"-serier för Disney+. En av dem kallas "The Mandalorian" som leds av Jon Favreau, medan den andra är en prequel till "Rogue One: A Star Wars Story". Jag gissar på att det kommer släppas en till serie som vi producerar för Disney+, en "Star Wars"-serie som vi släpper innan nästa film. 
 
Tidigare i år spreds obekräftade rapporter om att en Obi-Wan Kenobi-serie var en topp-prioritet för Disney, kan detta vara den tredje serien som Iger pratar om? Eller handlar det mer om en ny story med nya karaktärer? Vi kan möjligtvis få reda på lite mer om planerna under D-23 Expo, som är senare i augusti. 
 
Vad tycker du om en tredje "Star Wars"-serie på Disney+? Vill du se en serie kring Obi-Wan Kenobi, eller en annan karaktär? Kommentera nedan!
| 15 maj 2019 12:00 |