Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 augusti 2017 | 11:30

Det blir en tredje säsong av "Bonusfamiljen" med premiär våren 2019

Oroa dig inte, du har inte missat den andra säsongen av SVT:s och FLX:s succéserie. Säsong två av "Bonusfamiljen" har premiär den 29 januari 2018.
Redan innan den första säsongens premiär stod det klart att vi skulle få minst två säsonger av "Bonusfamiljen", nu vet vi med säkerhet att det även blir en tredje. Med 1,3 miljoner tittare per avsnitt i snitt under den första säsongen lär det vara goda nyheter för många.
 
- Serien lyckas på ett oslagbart sätt berätta om både det krångliga och det roliga med att leva i en bonusfamilj, något som var tionde familj i Sverige numera gör. En succé som "Bonusfamiljen" får man när man lyckas träffa publiken rakt i hjärtat - självklart vill vi se en tredje säsong. – Anna Croneman, programchef SVT Drama.
 
Såhär beskriver SVT premissen för den andra säsongen av "Bonusfamiljen" - som drar igång den 29 januari 2018:
 
"Handlingen utspelar sig cirka sex månader efter vi lämnade Lisa (Vera Vitali) och Patrik (Erik Johansson) och deras bonusfamilj. Den här gången kryddas livet i Sundbyberg bland annat med en liten bebis och en pappaledighet. Vi får även stifta bekantskap med Lisas syster Emma som spelas av Regina Lund samt kampsporttränaren Branco, spelad av Dragomir Mrsic. Den senare hamnar bland annat i Petra Medes karaktär Katjas blickfång. Till säsong två återkommer även Fredrik Hallgren, Johan Ulveson, Ann Petrén, Martin Luuk, Amanda Lindh, Frank Dorsin, Jacob Lundqvist, Leo Razzak, Marianne Mörck och Barbro ”Lill-Babs” Svensson med flera."
 
Även internationellt har "Bonusfamiljen" blivit en stor framgång. Vi skrev för några månader sedan om att "Bonusfamiljen" blir Netflix första Netflix Original från Sverige. Netflix har köpt rättigheterna till de två första säsongerna, nu återstår det att se om de gör det samma med den tredje.
 
Har du sett den första säsongen av "Bonusfamiljen" ännu? Om inte, är det nog dags att börja titta nu!
| 30 augusti 2017 11:30 |