Serie

Skribent

Josefine Krischausky

25 juni 2021 | 22:01

En prequel till "Supernatural" är på gång

Jensen Ackles återvänder till rollen som Dean i "The Winchesters", som kommer att gå närmare in på historien om föräldrarna John och Mary.
I slutet av förra året sändes det allra sista avsnittet av sci-fi-serien "Supernatural", som med sina 15 säsonger skrev historia som en riktig långkörare genren. Men ännu verkar det inte vara över – nätverket CW håller nämligen redan på att utveckla en prequel. 
 
Projektet går under titeln "The Winchesters", skriver Deadline, och kretsar kring John och Mary Winchester, föräldrarna till brödraparet Sam och Dean. Handlingen kommer att berätta mer om hur de först mötte varandra, samt hur de offrade allt för att inte bara rädda sin kärlek, utan även hela världen. 
 
 
Det hela kommer att berättas ur Dean Winchesters perspektiv, och skådespelaren Jensen Ackles återvänder till sin roll i form av seriens berättarröst. Han agerar även exekutiv producent, genom sitt bolag Chaos Machine Productions.
 
- Jag har alltid känt att min karaktär, Dean, hade velat veta mer om sina föräldrars relation och hur den kom till. Så jag älskar tanken av att låta honom ta med oss på denna resa, säger Ackles. 
 
Även andra som arbetade med originalserien är involverade i produktionen av "The Winchesters". För manusförfattandet står Robbie Thompson, som under fem års tid skrev och producerade flera avsnitt av "Supernatural".
| 25 juni 2021 22:01 |