Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

29 juli 2017 | 22:00

En ny "Simpsons"-film är fortfarande möjlig

"Jag skulle säga att den befinner sig i det tidigaste stadiet."
"Simpsons - Filmen" som kom år 2007 (Jesus, vad tiden går fort...) firar tio år i år. Trots gott mottagande har skaparna under åren varit tveksamma till en fortsättning, då de fick slita omvittnat mycket för att ro både filmen och tv-serien i land samtidigt. I en intervju med Entertainment Weekly har dock filmens manusförfattare och producent Al Jean samt filmens regissör David Silverman öppnat på locket och berättat hur de känner kring en uppföljare i nuläget.
 
Silverman säger:
 
- Jag skulle älska att se en till film. Vi är fortfarande långt ifrån det dock. Vi snackar om ditten och datten, och vi tänker på det, men ingenting konkret har hänt än så länge. Det känns fortfarande läskigt för det tog verkligen musten ur oss att göra den första filmen och samtidigt göra tv-serien under tiden.
 
Jean fyller i:
 
- Vi har bara diskuterat idéer i väldigt lösa drag. Jag skulle säga att den befinner sig i det tidigaste stadiet. Jag är väldigt försiktig kring ett antal saker; jag skulle inte vilja att budgeten blev riskabelt hög, och jag skulle inte vilja att vi gjorde något bara för pengarna. Jag skulle vilja att det blev en väldigt bra film. Jag personligen känner inte behovet av en till film om den inte blir fantastisk.
 

Läs också: 7 anledningar till att "Simpsons" är så mycket bättre än "Family Guy"

 
Vill du se en till "Simpsons"-film? Kommentera gärna varför nedan!
| 29 juli 2017 22:00 |