Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

21 oktober 2015 | 20:00

"En djävulsk romans" blir tv-serie

Men med en twist.
Recyclingen av gamla serier och filmer tar aldrig slut och nu har turen kommit till "En djävulsk romans". Ni vet, 90-talsversionen av "Farligt begär", med Ryan Phillippe, Reese Witherspoon, Sarah Michelle Gellar och Selma Blair. Den blev hett omtalad, när det begav sig, för att den innehöll en kyss mellan Blairs och Gellars rollfigurer.  Kanske var det kyssen som gjorde att den förhållandevis billiga filmen (kostade 10,5 miljoner dollar) drog in över 75 miljoner dollar världen över? 

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Reese Witherspoon, Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar och Selma Blair 1999.

Anyho, ska nu NBC göra tv-serie på den, skriver The WrapFast i huvudrollen ska Phillippes och Witherspoons rollkaraktärers son stå, Bash Casey, 16 år.  Han ska hitta sin pappas gamla dagbok och sedan hamna i en liknande karusell av sex, droger och pengar.

NBC har köpt manus och pilotidé från filmens regissör och manusförfattare Roger Kumble. Han kommer även regissera den här piloten. 

Inget är dock sagt än om val av skådespelare. Det kanske är för mycket begärt att förvänta sig Reese Witherspoon i en cameo, men de andra i originaltruppen är inga främlingar för tv...


Så vad tror ni om detta då?
| 21 oktober 2015 20:00 |