Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

12 oktober 2016 | 13:00

En av "Game of Thrones" kanske bästa karaktärer kommer tillbaka i säsong 7

Bilder från inspelningen har läckt och visar en skådis tillbaka i full kostym.
Vi har lärt oss att ingen går säker i Westeros och efter händelserna i säsong 6 är listan över karaktärer som ens kan komma tillbaka betydligt kortare än innan! Men en sak är då säkert: en viss liten fröken är tillbaka i säsong 7.


Det här paparazzitweetet visar att seriens yngsta och tuffaste ledare är tillbaka för att sparka rumpa. Bella Ramsey är återigen i kostym för att spela Lyanna Mormont - flickan som introducerades i den senaste säsongen och som på ett uppfriskande sätt utmanade alla fördomar och visade att hon var lika självklar att leda sitt folk som vilken som helst av de stora karlarna omkring henne.

Jon Snow, Sansa Stark och Ser Davos mötte Lyanna Mormont i norr på Bear Island, men det blev snabbt tydligt för dem att hennes stöd i kriget mot Ramsey Bolton skulle bli svårköpt. En bastard vid namn Snow och en Stark som är gift med en Bolton imponerade inte på House Mormonts ledare. Ser Davos lyckades dock övertala henne och trots att hon bara kunde skicka 62 mannar, var det tack vare Lyanna som Jon röstades fram till King of the North. 

Det kan minst sagt bli spännande att se vilka konsekvenser fanfavoritens handlingar får nu när vi rör oss närmare slutet på berättelsen. Jon Snow borde överväga att betala henne för att skriva hans politiska tal eftersom hon har visat tydlig talang för det.

Vad tycker du om Lyanna Mormont? 
| 12 oktober 2016 13:00 |