Serie

Skribent

Josefine Krischausky

30 mars 2022 | 13:00

Elliot Pages karaktär i "The Umbrella Academy" får nytt namn

Vanya blir Viktor när Netflixserien fortsätter framåt med sin tredje säsong, som får premiär på streamingtjänsten i slutet av juni.
Den tredje säsongen av Netflix fantasyserie "The Umbrella Academy" börjar närma sig på riktigt, och sakta börjar vi få ett allt större hum om vad vi kan förvänta oss av de nya avsnitten. Nu vet vi även mer om vad som väntar för Elliot Pages karaktär, Vanya Hargreeves, som har varit omringad av extra många frågor.
 
Page kom ut som transperson i slutet av 2020, kort efter att den tredje säsongen av serien blev bekräftad. Netflix meddelade direkt att Page skulle fortsätta vara en del av ensemblen, men samtidigt rapporterades det att man inte hade planer på något könsbyte för karaktären. Nu kommer skådespelaren själv med ett nytt besked. 
 
Genom att dela den första bilden på sig själv i säsong tre, avslöjar Page att även hans rollfigur har genomgått en förändring inför de nya avsnitten. Samtidigt bekräftas ett namnbyte: "Möt Viktor Hargreeves" lyder inlägget, som har postats av skådespelaren på både Twitter och Instagram. 
 
 
Den tredje säsongen av "The Umbrella Academy" förväntas ta vid kort efter slutet på säsong två, där Hargreeves-syskonen råkade resa till en annan dimension. Vid sidan av Page återvänder även skådespelarna Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher och Justin H. Min, som resten av medlemmarna i den dysfunktionella superhjältefamiljen. Samtidigt kommer vi att introduceras till en annan grupp unga hjältar, kallade The Sparrow Academy. 
 
Häromveckan släpptes en kort teaser, som avslöjade att de tio nya avsnitten släpps på Netflix den 22 juni. Nu är det bara att invänta en längre trailer, vilket lär släppas närmare inpå premiären, som kan låta oss se lite mer av Elliot Page i rollen som Viktor.
| 30 mars 2022 13:00 |