Serie

Skribent

Anders Eklöf

14 mars 2022 | 17:10

Då kommer den tredje säsongen av "The Umbrella Academy" på Netflix

Den dysfunktionella superhjältefamiljen återvänder i den tredje säsongen av "The Umbrella Academy" i sommar.
Vi har vetat länge att den populära superhjälteserien "The Umbrella Academy" ska få en tredje säsong på Netflix. Nu vet vi äntligen när vi får återse den dysfunktionella familjen igen - säsongen har premiär den 22 juni över hela världen.
 
 
Tv-serien baserad på serietidningen med samma namn av Gerard Way (sångaren i bandet My Chemical Romance) och handlar om en familj bestående av adopterade superhjältar som försöker lösa mysteriet kring deras fars död och en kommande apokalyps.
 
Efter att ha stoppat domedagen under 1963 i förra säsongen återvänder de till nutiden i hopp om att tidslinjen ska vara räddad för gott. Ganska snabbt inser de dock att allt inte är i sin ordning och att en familj mindre trevliga superhjältar från en annan dimension har dykt upp, kallad Sparrow Academy.
 
Kolla in en kort (17 sekunder!) teaser för den tredje säsongen:
 
 
I den tredje säsongen återser vi skådespelarna Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min och Colm Feore.
 
Som medlemmarna i Sparrow Academy ser vi Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David and Javon ‘Wanna’ Walton (känd från "Euphoria).
 
Den tredje säsongen av "The Umbrella Academy" har premiär på Netflix den 22 juni.
 
Vem är din favorit i serien? Hur mycket ser du fram emot den tredje säsongen?
| 14 mars 2022 17:10 |