Serie

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

8 februari 2024 | 19:30

Smygtitt! Elisabeth Moss som agent i spännande miniserie skriven av Steven Knight

Första bilderna från miniserien är släppta.
Elisabeth Moss byter ut den röda kappan från "The Handmaid's Tale" mot en MI6-agent i kommande miniserien "The Veil", rapporterar Vanity Fair.
 
 
Hon spelar rollen som MI6 agenten Imogen Salter som fångas upp i ett dödligt spel på liv och död med en annan kvinna, Adilah (Yumna Marwan). På väg från Istanbul till Paris och London kommer det fram ett en av kvinnorna sitter på en hemlighet, och den andra måste ta reda på vad det rör sig om innan tusentals människor mister livet. 
 
Steven Knight som skrivit "Eastern Promises", "Spencer" och "Dirty Pretty Things" både producerar och har skrivit manus. Dali Benssalah (No Time to Die) är också med som Imogens kärleksintresse och får sällskap av Josh Charles som spelar agenten Max. Gällande hur serien blev till och vilken research Knight gjorde sa han: 
 
 
- Jag pratade med personer i den franska underrättelsetjänster om vad som faktiskt sker, och hittade riktiga historier om riktiga människor. Man lär sig saker om personer som har blivit involverade i världen, på båda sidor, och det fascinerar en. Jag älskar tanken av människor som har riktigt viktiga uppgifter som att skydda världen, men att dom är mänskliga med brister.
 
Serien får premiär senare i år - spana in resten av bilderna tills dess: 
 
 
 
 
Ser du fram emot "The Veil"? Kommentera nedan. 
| 8 februari 2024 19:30 |