Sponsrad

Skribent

Jonatan Blomberg

23 november 2017 | 23:30

Eftersnack: "The Shannara Chronicles" är slut för den här gången!

Vilka karaktärer ser vi förhoppningsvis i nästa säsong av "The Shannara Chronicles"?
MovieZine släpper en "The Shannara Chronicles"-artikel varje vecka under seriens andra säsong, i samarbete med HBO Nordic. Denna text är den nionde i ordningen - och nu har det blivit dags att hylla den trio av kvinnor som räddade världen i säsongsfinalen.
 
"The Shannara Chronicles" må vara slut för den här gången, men för den här trion bör det bara vara början på nya äventyr!
 

Lyria står för säsongens grymmaste resa

 
 
Hon må ha varit en prinsessa från första stund, men det visste ju inte vi tittare. Från att ha varit Eretrias anonyma älskare - till att bli Drottning Lyria, är ingen liten resa under en och samma säsong. 
 
Frågan är nu om hon kommer att bli en av den tredje säsongens huvudkaraktärer, eller om hon tar över rollen som seriens nya "Kung Ander"-figur?
 

Garanterat en av våra nya huvudkaraktärer

 

 
Mareth tar över som nästa säsongs druid, frågan är om hon även kommer att göra anspråk på alvernas tron - då hon egentligen är deras rättmätiga drottning.
 
Måste även säga att det var ett vågat move att döda Allanon, då Manu Bennet utan tvekan var seriens mest kände skådespelare. Lite Sean Bean á la "Game of Thrones"-vibbar på det dödsfallet ändå - kul!
 

Eretria är ensam kvar (som vanligt)

 
 
Eretria är inför den tredje säsongen den enda ur originalcasten från den första säsongen som fortfarande är vid liv. Wil "lever" väl visserligen också på sätt och vis - men frågan är hur lång tid det kommer att ta innan Mareth och Eretria lyckas rädda honom.
 
Eretria hade dessutom en möjlighet att också kunna kalla sig drottning, likt Mareth och Lyria, men om jag tolkade det hela rätt är tanken att hon ska lära sig bekämpa sin onda sida - samtidigt som Mareth ska lära sig allt om att vara en druid.
 

Du hittar samtliga avsnitt av "The Shannara Chronicles" hos HBO Nordic. 

 
Vad tyckte ni om den andra säsongen av "The Shannara Chronicles" - är ni sugna på en fortsättning eller inte? Kommentera gärna nedan!
| 23 november 2017 23:30 |