Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 mars 2017 | 18:00

Efterlängtat besked för alla Bond-fans

Manusförfattarna bakom ”Spectre” börjar jobba på den 25:e James Bond-filmen, och Daniel Craig kan fortfarande återvända.
En journalist från brittiska skvallerblaskan Daily Mail har släppt ett efterlängtat besked via Twitter. 

Manusförfattarna Neal Purvis och Robert Wade kommer tillbaka för att skriva nästa Bond-film, den 25:e i ordningen. Duon har verkat i hennes majestäts hemliga tjänst sedan 1999 och ”The World is Not Enough”, och har sedan dess varit inblandade i allt fram till 2015 års ”Spectre”. 

Inte nog med det, vi kanske slipper byta ut agent 007 riktigt än. Daniel Craig överväger fortfarande om han ska komma tillbaka i rollen. 


Skulle Craig känna att det är dags att gå vidare efter fyra filmer, står det många kandidater på kö. Namn som Idris Elba, Tom Hiddleston, Damian Lewis och Michael Fassbender har fått fansens godkännande. Men som Tom Hardy sa när vi frågade honom för några veckor sen: 

-  Jag tror att någon skådespelare som inte ens blivit omnämnd kommer att få jobbet. Och han kommer göra den riktigt jävla bra.


Sam Mendes regisserade Daniel Craig i "Skyfall" och "Spectre".

Personligen hoppas jag att Craig tar sig i kragen och kommer tillbaks för en sista Bond-film. Speciellt då ”Spectre” var menad att inleda en längre historia, som skulle sträcka sig över två filmer. Jag kan inte tänka mig att han har mött Blofeld för sista gången, och det vore bara dumt att reboota filmserien just nu.

Hur som helst, skönt att höra något nytt om ”Bond 25”. Det har gått 1,5 år sedan ”Spectre” gick upp på bio, alltså hög tid att sätta igång arbetet med nästa film.

Vill ni också se Craig tillbaka i rollen, eller är det dags för en ny Bond nu? Kommentera nedan.
| 10 mars 2017 18:00 |