Film

Skribent

Viktor Eriksson

28 november 2023 | 21:15

Efter "Shazam!" – David F. Sandberg jobbar på ny skräckfilm

Den svenska Hollywood-regissören säger att han arbetar på att göra om två av sina tidigare kortfilmer till långfilmer.
Svenske David F. Sandberg har gjort en filmresa som få bara kan drömma om. Efter att hans kortfilm “Lights Out” blev viral på nätet ringde Hollywood och lät honom regissera en långfilmsversion av den. Efter det fick Sandberg också göra skräckfilmen “Annabelle; Creation” följt av superhjältefilmerna “Shazam!” och “Shazam! Fury of the Gods”.
 
Nu avslöjar David F. Sandberg, i samband med en frågestund med Collider, att han planerar att återvända till skräckgenren med en ny långfilm och jobbar på att göra långfilmsversioner av två av hans existerande kortfilmer som han gjort tillsammans med sin fru Lotta Losten.
 
– Vi jobbar på det faktiskt. Det är på väg. Jag kan inte säga vilka det handlar om, men det handlar om två.
 
Den som vill nysta i det hela kan spana in flera av regissörens kortfilmer på hans Youtube-kanal. Är det kanske "Shadowed", "Not Alone Here" eller "Cam Closer" som är nästa projekt? Oavsett är en sak säker för David F. Sandberg.
 
– Det blir definitivt en skräckfilm. Jag är väldigt sugen på att återvända till genren för det känns som jag har så mycket jag vill göra. Jag har för mycket skräck i mig. “Annabelle: Creation” var bara början sen tog jag en superhjälte-omväg.
| 28 november 2023 21:15 |