Film

Skribent

Oskar Möller

8 juli 2023 | 11:30

Efter närapå 20 år är Garner tillbaka som superhjälte

Efter 18 års paus trär Jennifer Garner åter på sig trikåerna för ett gästspel som Elektra i kommande "Deadpool 3".
Många skådespelare har anslutit till Marvel Studios det senaste decenniet. Jennifer Garner tillhör inte det gänget - skådespelerskan axlade rollen som seriehjälten Elekta långt innan Marvel blev en del av Disney.
 
Karaktären är en ninjaliknande krigare som främst är förknippad med Daredevil i Marvels universum (och mycket riktigt spelade Garner henne mot exmaken Ben Affleck i "Daredevil" från 2003). Hon använder två saisvärd (dolkliknande japanska vapen) och är tränad i flera kampsporter som ninjutsu och karate.
 
I en intervju med THR uttryckte Garner att hon önskade att båda filmerna hade varit producerade av Kevin Feige som en del av Marvel Cinematic Universe. "Det är så synd eftersom sedan han tog över lyftes allting, manus, regi och det komiska i berättandet och jag fick inte den upplevelsen".
 
Men det får hon nu alltså med storstjärnor som Ryan Reynolds (Deadpool) och Hugh Jackman (Wolverine) vid sin sida. "Deadpool 3" regisseras av Shawn Levy som tidigare gjort "The Adam Project" och "Free Guy" samt regisserat flera avsnitt av hitserien "Stranger Things". Filmen kommer behålla R-ratingen från tidigare delar i serien så vi får nog se Saisvärden komma till användning...
 
Välkommen tillbaka till Marvel Jennifer Garner!
 
Vilka tidigare Marvel-skådisar hade ni velat se återvända till MCU i modern tid?
| 8 juli 2023 11:30 |