Serie

Skribent

Andreas Samuelson

16 januari 2024 | 07:00

Eddie Cahill fyller 47 år - så ser ”Vänner”-Rachels toyboy ut idag

Han charmade allas vår Rachel Green i ”Vänner” i rollen som hennes unga, hunkiga pojkvän Tag. Idag fyller Eddie Cahill 47 år - så här ser han ut idag.
Rachel Green (Jennifer Aniston) hann med många kärleksintressen i ”Vänner” men en av de mest minnesvärda och populära var tveklöst Tag Jones. Den hunkiga men unga och lite naiva kollegan som Rachels pojkvän i säsong sju.
 
 
Skådespelaren Eddie Cahill fyller idag 47 år och är fortfarande aktiv skådespelare. Han inledde karriären med teater i början av 2000-talet och upptäcktes av Sarah Jessica Parker som fixade en gästroll, hans debut, i ”Sex and the City”.
 
 
Han har därefter gästspelat i en rad TV-serier, inklusive ”Förhäxad”, ”Felicity”, ”Law & Order: Special Victims Unit”, ”Dawson's Creek” och ”NCIS: New Orleans”. Han hade en av huvudrollerna som detektiv Don Flack i ”CSI: NY”.
 
Han har även medverkat i filmerna ”Miracle” (2004) som verklige hockeyspelaren Jim Craig, ”Lords of Dogtown” (2005), ”This Is Not a Test” och ”The Narrows” (båda 2008). Han har även fortsatt med teater.
 
 
Han har berättat att ”Vänner”-scenen där han kysser Rachel första gången var extremt nervöst på grund av publiken.
 
- De har en stark koppling till karaktärerna i serien och i samma sekund kyssen så hör du skrik och ylande från massa människor, vilket var vilt, säger han till news.com.au.
 
Han berättade även att provfilmningen var nervös, då han aldrig varit i en studio tidigare och var nära att förlora rollen till blivande ”Smallville”-stjärnan Tom Welling. Men ”Vänner”-producenterna valde Cahill och resten är TV-historia.
 
Se några av hans bästa scener som Tag här:
 
 
Grattis på 47-årsdagen, Eddie Cahill!
| 16 januari 2024 07:00 |