Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

13 september 2023 | 13:01

EA har stora planer för “The Sims 5” - blir gratis att spela från start

“The Sims 5”, eller “Project Rene” som det kallas, kommer att finnas sida vid sida om “The Sims 4” som EA också fortsätter att utveckla.
Stora spelbolaget EA har nu avslöjat att kommande “The Sims 5” blir gratis att spela. I en ny video som företaget lagt upp på Youtube berättar de mer om framtiden för spelserien.
 
 
“The Sims 4” och uppföljaren, som just nu går under kodnamnet “Project Rene", kommer att utvecklas sida vid sida. Lyndsay Pearson, som är franchise creative för “The Sims” berättar mer:
 
- Project Rene och The Sims 4 kommer att fortsätta existera sida vid sida. Vi planerar att fortsätta stödja båda samtidigt, och vi kommer att fortsätta att lägga till ännu mer spännande innehåll till “The Sims 4” framöver.
 
Varken köp eller en prenumeration kommer krävas för att spela nya “The Sims”:
 
- Project Rene kommer vara gratis att ladda ner. När det är klart, så kommer du kunna utforska spelet utan prenumeration, eller utan att ha köpt det. Det ska vara enkelt för att spela med vänner, och det innebär att det är en öppen inbjudan för alla.
 
“The Sims 4” har en mängd av nedladdningsbart material och uppföljaren kommer gissningsvis följa samma spår. EA måste trots allt tjäna pengar på “The Sims 5” på något sätt.
| 13 september 2023 13:01 |