Spel

Skribent

Robin Cocks

10 juni 2019 | 08:15

E3 2019 - Här är de saftigaste nyheterna från Microsoft!

Nästa Xbox-konsol, "Cyberpunk 2077" med Keanu Reeves och nya "Halo" dök upp på Microsofts presskonferens.
Microsoft har nu hållit sin presskonferens på E3 2019 och de visade upp inte mindre än 60 olika spel samt nyheter om sin kommande konsol. Om du inte riktigt orkar titta igenom den drygt 100 minuter långa konferensen så har vi sammanfattat de viktigaste och saftigaste nyheterna från presskonferensen här nedan.
 

The Outer Worlds - släpps 25 oktober

 
Det efterlängtade rollspelet från utvecklarna på Obsidian ser ut att bli en slags blandning mellan Fallout och Mass Effect utifrån trailern vi fick se. Om det blir en modern klassiker vet vi först den 25 oktober då spelet släpps.
 
 

Cyberpunk 2077 - släpps 16 april 2020

 
Nu vet vi äntligen när CD Projekt Reds nästa rollspel släpps! Det var ingen mindre än Keanu Reeves som äntrade scenen och berättade att han har en roll i spelet samt att releasedatumet är satt till den 16 april 2020. Vi fick se en imponerande trailer och vi kan inte vänta på att få sätta tänderna i denna framtidssaga.
 
 

Psychonauts 2 - okänt releasedatum

 
Microsoft meddelade att de har teamat upp med Double Fine Productions och kort därefter kom Tim Schafer upp på scenen och gav oss en ny trailer på det skruvade plattformsäventyret Psychonauts 2. Än så länge vet inte när det släpps men det ser förbaskat kul ut!
 
 

12 Minutes - släpps "snart"

 
Det spel som kanske stod ut mest var den interaktiva thrillern 12 Minutes. Spelet handlar om en man som är fast i en tidsloop och tvingas uppleva samma händelser om och om igen. Sannerligen ett intressant och roligt koncept som kan bli hur bra som helst. Spelet släpps "snart".
 
 

Gears of War 5 (Gears 5) - släpps 10 september

 
Den 10 september är det dags att återvända till Marcus Fenix och gänget för att slakta elakingar som vill ödelägga mänskligheten. Spelets kampanj ska tydligen vara den längsta i serien och en hel del roliga spellägen har lagts till, däribland Escape där du kan teama upp med tre andra spelare lokalt för att placera bomber i en bas och sedan fly därifrån.
 
 

Borderlands 3 - släpps 13 september

 
Den tredje delen i den omtyckta spelserien Borderlands släpps den 13 september och ser ut att bli galnare än någonsin. Om du inte har spelat några andra spel i serien så kan du testa på Borderlands: The Handsome Collection som finns tillgänglig via Xbox Game Pass om du prenumerar på den tjänsten.
 
 

Elden Ring - Okänt releasedatum

 
Det är sant! Dark Souls-skaparna FromSoftware och George R.R. Martin skapar ett spel tillsammans! Vi fick tyvärr inte se något gameplay ur Elden Ring men det här är definitivt ett spel att hålla ögonen på i framtiden!
 
 

Project Scarlett - släpps sent 2020

 
Nästa Xbox-konsol går under namnet Project Scarlett. Enligt Microsofts uttalande kommer Scarlett vara den mest kraftfulla konsolen någonsin med bland annat stöd för 8K-upplösning och upp till 120 bildrutor per sekund. Hur konsolen kommer se ut eller vad den faktiskt kommer att heta vet vi inte än.
 
 

Halo: Infinite - släpps sent 2020

 
Microsoft avslutade hela konferensen med att utannonsera att Halo: Infinite släpps tillsammans med Project Scarlett i slutet av 2020. Vi fick även se en trailer på hur Master Chief hittas medvetslös i rymden men tas ombord på ett litet skepp och blir återupplivad. Lugnet hinner inte lägga sig förrän någon attackerar skeppet och Master Chief är inte sen med att dra fram ett vapen och göra sig redo för strid. Kan inte 2020 komma fortare?
 
 
Vad tyckte du om Microsofts presskonferens? Vilka spel tyckte du såg bäst ut? Vilka spel ska du spela?
| 10 juni 2019 08:15 |