Film

Skribent

MovieZine

22 oktober 2022 | 06:00

Dwayne Johnson gästar Bianca Ingrossos talkshow

"Black Adam"-aktuella stjärnan pratar om sina tidiga år i Hollywood, ikväll i Kanal 5.
Bianca Ingrossos nya talkshow blev en stor tittarsuccé för Kanal 5 och Discovery+ när den hade premiär förra helgen. Och ikväll får man draghjälp av ett av Hollywoods tyngsta namn. Självaste Dwayne Johnson tittar in (via videolänk, men ändå) för att promota nya storfilmen "Black Adam".
 
I avsnittet får vi se Bianca själv komma ut som DC-nörd, och The Rock berättar hur det tog 15 år att få till filmen.
 
- Det ligger mycket passion och kamp bakom att få filmen gjord. Jag är precis som du ett stort DC-fan. Mitt mål var alltid att försöka hjälpa till och bygga ut DC:s universum med nya karaktärer och nytt blod, säger Johnson stolt.
 
Komikern David Sundin och skådespelaren Gizem Erdogan är andra gäster i kvällens program.
 

Dwayne Johnson: "Hollywood ville ändra på mig"

 
Under intervjus gång berättar Dwayne Johnson om en serietidningskaraktär som vägrar spela efter andras regler. Något som han själv kan relatera till efter att ha fått kämpa i motvind i filmbranschen:
 
- De försöker sätta honom i en box. De försöker förtrycka honom och styra hur han ska bete sig. Jag fick höra mycket av det själv när jag först kom till Hollywood för många år sen. "Du får inte prata om professionell wrestling, sluta kalla dig för The Rock, du är för stor, gå ner i vikt"...
 
- På den tiden var George Clooney, Johnny Depp och Will Smith de största stjärnorna i Hollywood. Man sa till mig "vill du slå igenom måste du vara som de". Jag försökte det. Jag älskar dem, men jag är inte alls som de. Jag insåg att jag kan bara vara mig själv. Misslyckas jag i Hollywood så har jag åtminstone inte behövt låtsas. Och så fort jag blev mig själv anpassade sig Hollywood.
 
Se ett klipp ur intervjun:
 
 
"Bianca" visas ikväll 22:00 i Kanal 5. Du kan även streama programmet på Discovery+.
| 22 oktober 2022 06:00 |