Film

Skribent

Jonatan Blomberg

25 augusti 2023 | 00:30

"Dune: Part Two" försenas till 2024 på grund av Hollywoodstrejken

Väntan på en av årets mest efterlängtade sci-fi-filmer blev precis nästan ett halvår längre. Den planerade premiären nu i november flyttas fram till 2024.
Variety rapporterar att Timothée Chalamet och Zendaya får vänta till 2024 på att visa upp fortsättningen av regissören Denis Villeneuves "Dune"-filmer. Anledningen till förseningen påstås vara den pågående Hollywoodstrejken, som bland annat hindrar både manusförfattare och skådespelare från att ställa upp på all form av marknadsföring av kommande filmers och tv-seriers premiärer. 
 
Warner Bros. meddelar också att man kommer att senarelägga premiären av "Godzilla x Kong: The New Empire" med en månad, från 14 mars till 12 april, för att göra plats åt "Dune: Part 2" där istället.
 
Utöver Chalamet och Zendaya i huvudrollerna så kommer även skådespelare som Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Javier Bardem, Christopher Walken, Lea Seydoux och Dave Bautista att dyka upp i "Dune: Part Two". 
 
 
Det nya premiärdatumet för "Dune: Part 2" är nu satt till den 15 mars 2024. Förhoppningsvis behöver vi inte vänta längre än så på att få se fortsättningen. 
 

Läs också: Hollywoodstrejken kan flytta på höstens storfilmer till 2024

 
Hade du sett fram emot att ge "Dune: Part 2" en chans nu under hösten? Kommentera gärna nedan!
| 25 augusti 2023 00:30 |