Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 augusti 2019 | 23:00

Dubbelt upp av Paul Rudd i nya Netflix-serien "Living With Yourself"

För alla som inte kan få nog av Paul Rudd så har Netflix både satt ett premiärdatum och ett gäng bilder till sin nya serie - med dubbelt upp av Paul Rudd.
Han har sett likadan ut de senaste 25 åren, han är Ant-Man i Marvel-filmerna och du har troligtvis antingen byggt upp ett hat eller en enorm kärlek till Paul Rudd - utan att riktigt veta varför. I den gyllene tv-eran vi befinner oss i är det ett under att vi inte har fått en tv-serie med multipla Paul Rudds tidigare, men i oktober är det alltså dags till slut.
 
Enligt Netflix själva kommer den nya serien "Living With Yourself" att följa Miles (Paul Rudd), en man som "kämpar i livet och efter att ha genomgått en ny spabehandling som lovar att göra honom till en bättre person, upptäcker han att han har ersatts av en ny och förbättrad version av sig själv. Miles inser att han måste kämpa för sin fru (Aisling Bea), hans karriär och hela hans identitet samtidigt som han hanterar de oavsiktliga konsekvenserna av sina handlingar."
 
Det finns ingen trailer att ta del av ännu, men Netflix passade däremot på att släppa sex bilder från den nya serien. Baserat på vad vi kan se på bilderna verkar "Living With Yourself" kombinera Rudds komiska ådra med lite mer dramatiska och troligtvis romantiska inslag, när han alltså tvingas tävla mot en bättre version av sig själv om att få fortsätta vara en del av sitt eget liv.
 
Large 6ee44e1b3326e8e8548ca4ca6ebf08d9 living with yourself still 1 embed
Large 6ee44e1b3326e8e8548ca4ca6ebf08d9 living with yourself still 2 embed
Large 6ee44e1b3326e8e8548ca4ca6ebf08d9 living with yourself still 3 embed
 
Serien är skapad av Timothy Greenberg. Jonathan Dayton och Valerie Faris står för regi och i ledande roller är Paul Rudd och... Paul Rudd. Hela den första säsongen av "Living With Yourself" släpps på Netflix den 18 oktober.
 

Läs också: 50+ nya filmer och serier på Netflix i september

 
Kommer du att ge den nya serien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 22 augusti 2019 23:00 |