Klipp

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

22 februari 2016 | 15:00

Donald Trump får sig en spark mellan benen i "The Debateful Eight"

Enligt Marge Simpson är den verkliga förlusten i presidentvalet bristen på hederligt uppförande. Se denna 2-minuters "Simpsons"-spoof om ett utopiskt Amerika där demokrater, republikaner och Donald Trump alla kommer överens.
Presidentvalet i USA syns och hörs överallt, även hos oss som står utanför och inte minst Donald Trump. "The Simpsons" kan förstås inte missa detta gyllene tillfälle att göra en spoof-video om kandidaterna - fyndigt kallad "The Debateful Eight".


Enligt Marge är den verkliga förloraren i valet deras brist på hederligt uppförande. Hon vaknar i panik från en mardröm om de heta debatterna och Homer råder henne att föreställa sig ett Amerika där demokrater, republikaner och Donald Trump alla kommer överens. Det blir ett musikalnummer baserat på sången "How sweet it is (to be loved by you)", men snabbt eskalerar det till en scen med allas krig mot alla. Trump kan breakdansa på sitt oljiga hår och attackerar Ted Cruz för sitt kanadensiska ursprung, Jeb Bush (som nyligen hoppade av) frågar Trump om han vill se "något som hans mamma föreslog" och det finns fler förlöjliganden av presidentkandidaterna - se själv i klippet!

Vad säger ni - vem har gjort sig mest välförtjänt av sin karikatyr?
| 22 februari 2016 15:00 |