Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 februari 2020 | 22:50

Dokumentärserien "Justin Bieber: Seasons" slår rekord på YouTube

Världsstjärnan som "hittades" på YouTube som barn, gör succé med sin nya dokumentärserie på samma streamingtjänst.
Justin Bieber-serien "Seasons" består av 10 avsnitt på cirka 10 minuter vardera, vilket YouTube betalade drygt 20 miljoner dollar för att få visa upp som en YouTube Original-serie.
 
Än så länge visar det sig ha varit en bra satsning, på blott en vecka har nästan 40 miljoner människor redan givit dokumentärserien en chans. Det tidigare YouTube Original-rekordet hölls av den andra säsongen av "Liza On Demand" (25,4 miljoner) tätt följd av "Cobra Kais" första säsong (21 miljoner). 
 
 
"Seasons" följer Justin Bieber under skapandet av hans kommande album "Changes", sångarens första egna album på fyra år. Med drygt 50 miljoner följare och ungefär 3 miljarder visningar om året på sitt egna YouTube-konto (som givetvis även länkat till serien) så är det kanske inte så konstigt att fler än vanligt har hittat fram till den. 
 
De fyra första avsnitten av serien kan just nu ses gratis (det första här nedan), det finns två ytterligare att ta del av om du är en YouTube Premium-prenumerant och under nästa vecka släpps de resterande fyra avsnitten för säsongen... lagom till albumsläppet.
 
 

Läs också: Fantastiska "Impulse" förtjänar en chans i år

 
Vad tycker du om den lite äldre Justin Bieber - är du sugen på att ge dokumentärserien en chans? Kommentera gärna nedan!
| 5 februari 2020 22:50 |