Film

Skribent

Erika Jarhed

28 april 2023 | 13:00

Succékomedin med Vince Vaughn får uppföljare - 20 år senare

Det blir en andra match för Vince Vaughn som återvänder i rollen som Pete i uppföljaren till "Dodgeball - En komedi som siktar lågt" från 2004.
Minns ni komedin "Dodgeball - en komedi som siktar lågt"? Filmen blev faktiskt en succé 2004 med bland annat Vince Vaughn och Ben Stiller i huvudrollerna. Nu skriver Deadline att filmen kommer att få en uppföljare hos 20th Century Studios.
 
Självklart kommer Vince Vaughn att återvända i rollen som Pete LaFleur. 2004 var det Rawon Marshall Thurber ("Familjetrippen") som regisserade, men om han kommer att återvända till uppföljaren vet vi ännu inte. Och om Vaughn kommer att få sällskap av någon mer skådis från första filmen får vi se.
 
"Dodgeball - en komedi som siktar lågt" var en sportkomedi som tjänade in över 168 miljoner dollar, på bara en 20 miljoners budget. Filmen handlar om gymägaren Pete (Vaughn) som håller på att försättas i konkurs, men hans stamkunder föreslår att de borde ställa upp i en spökbollsturnering där prispengarna ska rädda företaget. Men när Petes onda konkurrent White Goodman (Stiller) får reda på detta så ställer han också upp i turneringen, med ett lag bestående av världens bästa spökbollsspelare. 
 
Exakt vad uppföljaren ska handla om är fortfarande okänt. 
 
Ser du fram emot en fortsättning på komedifilmen?
| 28 april 2023 13:00 |