Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

22 mars 2016 | 19:00

"Djungelboken"-skådisarna poserar med djuren de spelar

Den där ormen ser väldigt, väldigt, stor ut, Scarlett Johansson.
Den 15:e april släpper Jon Favreau och Disney loss sin definitiva version av Rudyard Kiplings klassiker "Djungelboken" i en välanimerad historia med bland andra Bill Murray, Idris Elba, och Scarlett Johansson i rollerna.

För att inte väntan fram till premiären ska bli alltför lång har Disney nu släppt några väldigt läckra bilder på skådisarna, där de poserar med djuren de gör rösterna till i filmen. De passar också på att beskriva personligheterna hos sina mäktiga bestar.

Kolla in:Idris Elba om Shere Khan:

- Shere Khan regerar genom fruktan. Han terroriserar alla han möter, därför att han kommer från en plats av rädsla.Scarlett Johansson om Kaa:

- Kaa förför och fängslar Mowgli med sitt historieberättande. Hon är spegeln mot Mowglis förflutna. Sättet hon rör sig på är väldigt utmanande, nästan koketterande.Lupita Nyong'o om Raksha:

- Ordet Raksha betyder faktiskt "beskydd" på Hindi. Jag kunde verkligen relatera till det, att vilja skydda en son som inte är hennes från början men som hon tagit som sin egen.Christopher Walken om King Louie:

- King Louie är enorm. Över 3,5 meter lång. Men han är kan vara lika charmig som skrämmande när han vill.Giancarlo Esposito om Akela:

- Akela är den hårda patriarken i vargflocken. Han tror på att flockens styrka hänger på vad var och en kan bidra med. Han är en stor ledare, och en vis lärare.Ben Kingsley om Bagheera:

- Bagheera är Mowglis adoptivförälder. Hans roll i Mowglis liv är att utbilda, skydda, och guida. Min Bagheera var en militär, troligtvis en överste av något slag. Man känner igen honom direkt på sättet han pratar, hur han agerar, och hur hans etiska kod ser ut.

Här är trailern till "Djungelboken":

| 22 mars 2016 19:00 |