Trailer

Skribent

MovieZine

2 november 2022 | 13:45

Återvänd till Pandora med en ny trailer till "Avatar: the Way of Water"

James Camerons uppföljare till supermegasuccén "Avatar" kommer på bio 14 december.
Vi har väntat nära i tretton år, men nu är det bara några veckor kvar innan uppföljaren till "Avatar" äntligen når biodukarna.
 
Den 14 december är det svenska premiärdatumet för filmen som bär titeln "Avatar: The Way of Water". Och som det antyds kommer vi få spendera mer tid i planeten Pandoras undervattensvärldar. Havets djup är en stor passion för James Cameron, som dykt med ubåt och utforskat Jordens blöta hemligheter i flera dokumentärer genom åren.
 
Under inspelningen av "Avatar 2" och kommande "Avatar 3" har vi bland annat kunnat läsa om hur skådisar som Kate Winslet och Sigourney Weaver fått lära sig att hålla andan under vatten i sju minuter. (Ja, han filmar såklart allt under vatten - vad annars?)
 
 
En rykande färsk trailer ger oss nu ett nytt smakprov på "Avatar: The Way of Water". Här träffar vi några av Jake Sullys och Neytiris barn (Sigourney Weaver spelar tonåriga Kiri!), och förutom familjemys hintas det också om fartfyllda strider mot de människor som hotar friden och den spirituella samvaron på Pandora.
 
 
Vad tycker du om den nya trailern? Kommer du se filmen på bio? Kommentera gärna.
| 2 november 2022 13:45 |